Jobgewelt - Waarom werkplekleren?
Mensen, werk, begeleiden, oost-vlaanderen, ervaring, expertise, talent, leerplaats, delen, werkplekleren, opleiden, advies, werving, groeien, jobgewelt

Werkzoekend? Bekijk hier de vacatures en leerplaatsen of zoek direct op bedrijf.
Werkgever? Plaats hier al je actuele vacatures en leerplaatsen.


Jobgewelt.be is al enkele jaren dé pop-upsite voor werkplekleren en jobs. Jobgewelt.be blijft online tot en met 31 december 2019.
'Welt' staat voor WerkErvarings- en LeerTrajecten. Het is een initiatief van Voka en komt tot stand met steun van de Vlaamse Overheid.

Waarom werkplekleren?

Met deze populaire vormen van werkplekleren - of leren terwijl je werkt - doe je veel ervaring op en verhoog je je kansen op het vinden van een mooie job! Informeer je zeker eens verder bij VDAB over:

- Beroepsinlevingsstage (BIS)
Betaalde stage in een (profit of non-profit) bedrijf. Je krijgt een opleidingscontract en je versterkt je vaardigheden en competenties.

Individuele beroepsopleiding (IBO)
IBO is een zeer populaire en succesvolle vorm van on-the-job training. Na een geslaagde IBO-periode van 1 tot 6 maanden werft je werkgever je aan met een arbeidscontract. 
- Opleidingsstage
Volg je een beroepsopleiding bij VDAB? Dan kan een stage in een echte werkomgeving je kansen op werk sterk verhogen! Je doet er veel praktijkervaring op. 
- Korte opleiding met stage op de werkvloer
Je volgt gedurende 5 voltijdse of 10 halve dagen een opleiding met stage op in een bedrijf.

Meer info? 
logo weltlogo vokavlaamse overheid