Jobgewelt - Vacature/leerplaats
Mensen, werk, begeleiden, oost-vlaanderen, ervaring, expertise, talent, leerplaats, delen, werkplekleren, opleiden, advies, werving, groeien, jobgewelt

Werkzoekend? Bekijk hier de vacatures en leerplaatsen of zoek direct op bedrijf.
Werkgever? Plaats hier al je actuele vacatures en leerplaatsen.


Jobgewelt.be is al enkele jaren dé pop-upsite voor werkplekleren en jobs. Jobgewelt.be blijft online tot en met 31 december 2019.
'Welt' staat voor WerkErvarings- en LeerTrajecten. Het is een initiatief van Voka en komt tot stand met steun van de Vlaamse Overheid.

Voor de kust bij Westkapelle (kust Zeeland) worden 5 windmolenparken met een totaal van bijna 200 windmolens, ook wel turbines genoemd, gebouwd. Als deze windmolens zijn geplaatst is er onderhoud nodig.
En daar hebben we windmolen monteurs voor nodig. Lijkt het je leuk om te werken op hoogte en misschien straks wel op zee?
Houd jij van avontuur, ben je gek op sleutelen, heb je een technische opleiding, heb je veiligheid hoog in het vaandel, ben je niet bang om op hoogte te werken en vind je het geen probleem om met een bootje naar je werk gebracht te worden dan ben jij misschien wel de perfecte kandidaat! The Windtechnicians in Vlissingen gaat starten met de opleiding tot ( offshore ) windmolen monteur. In 20 weken zal je worden opgeleid.
  • Sector: Havengerelateerd
  • Startdatum: 20/11/2019
  • Techniek

Solliciteren bij:

Terug naar leerplaatsen/vacatures
logo weltlogo vokavlaamse overheid