Jobgewelt - Vacature/leerplaats
Mensen, werk, begeleiden, oost-vlaanderen, ervaring, expertise, talent, leerplaats, delen, werkplekleren, opleiden, advies, werving, groeien, jobgewelt

Werkzoekend? Bekijk hier de vacatures en leerplaatsen of zoek direct op bedrijf.
Werkgever? Plaats hier al je actuele vacatures en leerplaatsen.


Jobgewelt.be is al enkele jaren dé pop-upsite voor werkplekleren en jobs. Jobgewelt.be blijft online tot en met 31 december 2019.
'Welt' staat voor WerkErvarings- en LeerTrajecten. Het is een initiatief van Voka en komt tot stand met steun van de Vlaamse Overheid.

Wil jij een goed salaris, vaste baan, opleiding en auto van de zaak (bij gebleken geschiktheid)? En wil je werken in verschillende functies in de havens van Zeeland (Nederland) en op korte termijn opstarten? Lees dan verder!
Als logistiek medewerker en/of heftruckchauffeur in de haven word je, afhankelijk van jouw ervaring, ingezet voor verschillende functies binnen de havens van Terneuzen en Vlissingen-Oost (Nederland) en industriële logistiek. De werkzaamheden kunnen bestaan uit; het aan- en afpikken van diverse ladingen, heftruckchauffeur, shovelmachinist, kraanmachinist, bootsman, reachstacker chauffeur en andere voorkomende werkzaamheden.
  • Sector: Havengerelateerd
  • Startdatum: 20/11/2019
  • Logistiek en transport

Solliciteren bij:

Terug naar leerplaatsen/vacatures
logo weltlogo vokavlaamse overheid