Jobgewelt - Vacature/leerplaats
Mensen, werk, begeleiden, oost-vlaanderen, ervaring, expertise, talent, leerplaats, delen, werkplekleren, opleiden, advies, werving, groeien, jobgewelt

Werkzoekend? Bekijk hier de vacatures en leerplaatsen of zoek direct op bedrijf.
Werkgever? Plaats hier al je actuele vacatures en leerplaatsen.


Jobgewelt.be is al enkele jaren dé pop-upsite voor werkplekleren en jobs. Jobgewelt.be blijft online tot en met 31 december 2019.
'Welt' staat voor WerkErvarings- en LeerTrajecten. Het is een initiatief van Voka en komt tot stand met steun van de Vlaamse Overheid.

Als filiaalhouder ben je verantwoordelijk voor de algemene leiding en organisatie van het filiaal.
In samenspraak met je team formuleer je een lange termijn visie en bepaal je de doelstellingen die je met het team wil bereiken om de klant uitstekende verhuuroplossingen te bieden. Je stuurt de werkverdeling aan en motiveert je team. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het commerciële verhuurproces en behartig je de verhuurcontracten van professionele klanten en delegeer je courante verhuringen aan je baliemedewerkers. Je waakt over de beschikbaarheid van het materiaal en garandeert een perfecte staat van het machinepark door een goede aansturing van je technische mensen, die instaan voor het onderhoud en het herstellen van de machines.
  • Sector: Overige industrie & diensten
  • Startdatum: 18/10/2019
  • Bouw, Dienstverlening, Management, Techniek

Solliciteren bij:

Terug naar leerplaatsen/vacatures
logo weltlogo vokavlaamse overheid