Jobgewelt - Vacature/leerplaats
Mensen, werk, begeleiden, oost-vlaanderen, ervaring, expertise, talent, leerplaats, delen, werkplekleren, opleiden, advies, werving, groeien, jobgewelt

Werkzoekend? Bekijk hier de vacatures en leerplaatsen of zoek direct op bedrijf.
Werkgever? Plaats hier al je actuele vacatures en leerplaatsen.


Jobgewelt.be is al enkele jaren dé pop-upsite voor werkplekleren en jobs. Jobgewelt.be blijft online tot en met 31 december 2019.
'Welt' staat voor WerkErvarings- en LeerTrajecten. Het is een initiatief van Voka en komt tot stand met steun van de Vlaamse Overheid.

Als technieker ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en de herstellingen van het machinepark in het filiaal, zowel elektrisch, mechanisch, hydraulisch, pneumatisch.
Gezien de diversiteit van de machines heb je een brede kijk op techniek. Je beschikt over een A2 of A3-niveau (mechanica, elektromechanica, onderhoudstechnieken, autotechnieken).
Alle herstellingen en vervangingen van onderdelen worden geregistreerd in de onderhoudsmodule van het verhuurpakket, alle wisselstukken en onderhoudsboeken slaan we digitaal op in de PC.
Je werkt in een team van 3 tot 6 medewerkers, dat betekent dat je ook polyvalent bent en meewerkt in de verhuur en in contact komt met klanten.
  • Sector: Overige industrie & diensten
  • Startdatum: 18/10/2019
  • Bouw, Dienstverlening, Onderhoud, Techniek

Solliciteren bij:

Terug naar leerplaatsen/vacatures
logo weltlogo vokavlaamse overheid