Jobgewelt - Bedrijf
Mensen, werk, begeleiden, oost-vlaanderen, ervaring, expertise, talent, leerplaats, delen, werkplekleren, opleiden, advies, werving, groeien, jobgewelt

Werkzoekend? Bekijk hier de vacatures en leerplaatsen of zoek direct op bedrijf.
Werkgever? Plaats hier al je actuele vacatures en leerplaatsen.


Jobgewelt.be is al enkele jaren dé pop-upsite voor werkplekleren en jobs. Jobgewelt.be blijft online tot en met 31 december 2019.
'Welt' staat voor WerkErvarings- en LeerTrajecten. Het is een initiatief van Voka en komt tot stand met steun van de Vlaamse Overheid.

DAVO Group is een one stop shop voor een performant en betrouwbaar IT maat- en denkwerk in een communicatief sterk evoluerende digitale wereld.

DAVO Group wil in functie van de klant kunnen meedenken en IT oplossingen aanbieden vanuit een stabiele en performante bedrijfscultuur. Pro-actief denken en oplossingen aanbieden maakt van DAVO Group een relevante co-creatie partner voor klanten en leveranciers.
Binnen een IT context, waar technologie voortdurend evolueert, moeten klanten hun systemen kunnen aanpassen, maar ze moeten ook geïnformeerd worden, meer dan ooit, omtrent wat hun opties zijn voor de toekomst.

Oplossingen & diensten
Telefooncentrales, VOIP operatordiensten, WIFI, opzetten van performante bedrijfsnetwerken, verpleegoproepsystemen, gestructureerde netwerkbekabeling, callcenter-oplossingen, alarmservers, consultancy,...

DAVO Group kenmerkt zich door zijn gekwalificeerde en gepassioneerde medewerkers. Een snelle interventie met een single point of contact voor elke klant, daar streven we naar!

Onze vacaturepagina:
http://www.davocom.be/jobs/

Vacatures/lesplaatsen:
logo weltlogo vokavlaamse overheid