Jobgewelt - Bedrijf
Mensen, werk, begeleiden, oost-vlaanderen, ervaring, expertise, talent, leerplaats, delen, werkplekleren, opleiden, advies, werving, groeien, jobgewelt

Werkzoekend? Bekijk hier de vacatures en leerplaatsen of zoek direct op bedrijf.
Werkgever? Plaats hier al je actuele vacatures en leerplaatsen.


Jobgewelt.be is al enkele jaren dé pop-upsite voor werkplekleren en jobs. Jobgewelt.be blijft online tot en met 31 december 2019.
'Welt' staat voor WerkErvarings- en LeerTrajecten. Het is een initiatief van Voka en komt tot stand met steun van de Vlaamse Overheid.

Met meer dan 500 medewerkers is Ontex Eeklo één van de grootste werkgevers in de regio. Door middel van 22 hoogtechnologische productielijnen worden er dagelijks miljoenen luiers, maandverbanden en inlegkruisjes geproduceerd. Aan de slag gaan bij Ontex Eeklo betekent tewerkgesteld worden in een hoogtechnologische productieomgeving. Ons machinepark biedt iedereen met een passie voor techniek een mooie uitdaging. Ontex Eeklo investeert voortdurend in technologie, maar ook in mensen. Bovenop een aantrekkelijk verloningspakket, ontvangt elke medewerker een opleiding op maat en bijscholing waar nodig. Onze medewerkers staan hier centraal. Wij nodigen je graag uit ons te vervoegen en deel uit te maken van ons succesverhaal.

http://www.vastejobineeklo.be

Onze vacaturepagina:
http://Www.vastejobineeklo.be

Vacatures/lesplaatsen:
logo weltlogo vokavlaamse overheid