Jobgewelt - Bedrijf

Voka Oost-Vlaanderen organiseert van 9/11 tot 31/12 dé online jobbeurs voor werkplekleren

Oost-Vlaamse bedrijven posten hun vacatures, leerplaatsen en mogelijkheden voor werkplekleren op Jobgewelt.be. Ben je werkzoekend? Sta je open voor het leren van een job op de werkvloer? Zoek in het online aanbod naar een functie die je interesseert en solliciteer meteen.

Bouwonderneming Vandenbussche NV uit Aalter is een erkende klasse 8 aannemer voor de bouw en renovatie van bedrijven en residentiële gebouwen in Oost- en West-Vlaanderen. We zijn actief in zowel de appartementenbouw als de utiliteitsbouw zoals culturele centra, parkings, zwembaden, musea, ziekenhuizen, woon- en zorgcentra, rust- en verzorgingstehuizen, banken, kantoorgebouwen… De focus ligt bewust op klasse 6 tot klasse 8 projecten.
Ondernemingen, bouwpromotoren, architecten en overheden doen een beroep op de expertise van onze ervaren onderneming. Attesten als ISO 9001, ISO 14001, VCA** en Milieucharter Oost-Vlaanderen garanderen een hoogstaande kwaliteit en het respecteren van alle veiligheids- en milieunormen.

Aan bouwheren bieden we ook de “Wij trekken uw plan”-formule aan, waarbij Vandenbussche via co-engineering het volledige bouwtraject voor zijn rekening neemt (van studies tot oplevering). Vandenbussche begeleidt hen tijdens het hele bouw- of verbouwproces.

In de Vandenbussche Bouwgroep zitten, naast het aannemingsbedrijf, ook nog de bedrijven Sterq (prefab beton), Akko (onderhoud, aanpassingswerken en herstellingen na oplevering) en Qubus (houtskeletbouw, gevelbekleding, interieurafwerking voor grote en kleine projecten met focus op hout).

Ondanks de grote capaciteit en draagkracht blijft Vandenbussche trouw aan de waarden en attitude van een familiale onderneming, met een no-nonsense mentaliteit en een duidelijke langetermijnvisie. We hebben een transparante en ondersteunende structuur waar interne communicatie centraal staat.

Daarnaast bieden we onze 125 medewerkers via ons opleidingsprogramma Vandenbussche Academy een ruime waaier aan opleidingen en ontwikkelingskansen aan. Dit kan gaan zowel om technische vaardigheden als veiligheidsbewustzijn en soft skills.
Werken bij Vandenbussche staat ook voor tal van randactiviteiten gecombineerd met een goede groepssfeer en aandacht voor een gezonde work-life balance. Jaarlijks worden activiteiten georganiseerd voor onze medewerkers: nieuwjaarsreceptie, zomerdrink en nieuwelingendrink, evenals ook babbelboxen en werfbezoeken.

Check zeker eens onze website www.vandenbusschebouw.be of volg ons via diverse media.

Interesse om uw mogelijkheden bij ons te verkennen? Neem dan zeker contact op voor een eerste kennismaking!

Onze vacaturepagina:
https://www.vandenbusschebouw.be/jobs

Vacatures/lesplaatsen:
logo weltlogo vokavlaamse overheid