Jobgewelt - Zoek op bedrijf
Mensen, werk, begeleiden, oost-vlaanderen, ervaring, expertise, talent, leerplaats, delen, werkplekleren, opleiden, advies, werving, groeien, jobgewelt

Werkzoekend? Bekijk hier de vacatures en leerplaatsen of zoek direct op bedrijf.
Werkgever? Plaats hier al je actuele vacatures en leerplaatsen.


Jobgewelt.be is al enkele jaren dé pop-upsite voor werkplekleren en jobs. Jobgewelt.be blijft online tot en met 31 december 2019.
'Welt' staat voor WerkErvarings- en LeerTrajecten. Het is een initiatief van Voka en komt tot stand met steun van de Vlaamse Overheid.

Bedrijven

Wij zijn een hout en bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in totaalprojecten.

Meer info over BVBA Roos Hout en Bouw

Vacatures/lesplaatsen:

Standenbouw, Interieurs & Displays

Meer info over Creaplan

DAVO Group is een one stop shop voor een performant en betrouwbaar IT maat- en denkwerk in een communicatief sterk evoluerende digitale wereld.

DAVO Group wil in functie van de klant kunnen meedenken en IT oplossingen aanbieden vanuit een stabiele en performante bedrijfscultuur. Pro-actief denken en oplossingen aanbieden maakt van DAVO Group een relevante co-creatie partner voor klanten en leveranciers.
Binnen een IT context, waar technologie voortdurend evolueert, moeten klanten hun systemen kunnen aanpassen, maar ze moeten ook geïnformeerd worden, meer dan ooit, omtrent wat hun opties zijn voor de toekomst.

Oplossingen & diensten
Telefooncentrales, VOIP operatordiensten, WIFI, opzetten van performante bedrijfsnetwerken, verpleegoproepsystemen, gestructureerde netwerkbekabeling, callcenter-oplossingen, alarmservers, consultancy,...

DAVO Group kenmerkt zich door zijn gekwalificeerde en gepassioneerde medewerkers. Een snelle interventie met een single point of contact voor elke klant, daar streven we naar!

Meer info over DAVO Group

Vacatures/lesplaatsen:

Als verdeler voor België van PASCHAL systeembekistingen bieden wij flexibele en maatgerichte oplossingen voor diverse betonconstructies.
Bouwbedrijven kunnen niet alleen bij ons terecht voor het aanleveren van bekistingsmateriaal, maar kunnen ook rekenen op technisch advies en ondersteuning bij de uitvoering van hun betonwerken.

Meer info over DBS-bekisting NV

Vacatures/lesplaatsen:

EntityOne is een digitale studio, gevestigd te Gent en Kortrijk. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van websites, webapplicaties en applicaties in Drupal. EntityOne zet bewust in op duurzame samenwerkingen waar we onze technische kennis kunnen delen en helpen waarde creëren.

Meer info over EntityOne

Vacatures/lesplaatsen:

Huurland is een familiaal verhuurbedrijf dat kleine en middelgrote bouw- en tuinbedrijven ontzorgt door uitstekende verhuuroplossingen aan te bieden voor bouw & renovatie, installatie, afwerking, aanleg & onderhoud.

Huurland bedient al 45 jaar lang jaarlijks meer dan 30.000 klanten. Een persoonlijke aanpak met deskundig advies, daar staan we voor.

Om onze verdere groei en expansie van de filialen te ondersteunen zoeken wij in Oost-en West-Vlaanderen en Brussel, technische en ondernemende profielen met een passie voor mensen en machines.

Meer info over Huurland BVBA

Vacatures/lesplaatsen:

Wij zijn een familiaal bouwbedrijf, opgericht in 1985. Gespecialiseerd in bouwprojecten klasse 8, behoren wij vandaag, met meer dan 170 medewerkers, tot de top 5 van de groeibedrijven, dit met een omzet van meer dan 54 miljoen euro. Dat schept extra opportuniteiten: eens je bij ons aan de slag bent, krijg je alle kansen om je verder te ontplooien op basis van jouw talent en competenties.

Meer info over Juri NV

 
logo weltlogo vokavlaamse overheid