Jobgewelt - Zoek op bedrijf
Mensen, werk, begeleiden, oost-vlaanderen, ervaring, expertise, talent, leerplaats, delen, werkplekleren, opleiden, advies, werving, groeien, jobgewelt

Jobgewelt, de tijdelijke digitale jobbeurs voor werkplekleren van Voka Oost-Vlaanderen, werd op 31 december 2018 gesloten.
Jobgewelt wordt in het najaar van 2019 opnieuw geopend. We zien u dan graag terug!

Wilt u blijvend inzetten op werkplekleren? Dan is het -gratis- Welt-traject misschien wel iets voor u!
Info: www.voka.be/oost-vlaanderen/welt

Bedrijven

Onderhoudswerken (wegenonderhoud, groenonderhoud en netheidsonderhoud) van en langs autosnelwegen, gewestwegen, waterlopen en spoorwegen.

Meer info over ABOG nv

Vacatures/lesplaatsen:

Alsico High Tech is sinds jaren gespecialiseerd in de ontwikkeling van hoogtechnologische -en herbruikbare cleanroom -en cleanarea kledij.

Meer info over Alsico High Tech

Vacatures/lesplaatsen:

Associated Weavers (AW) is één van de belangrijkste producenten van getuft kamerbreed tapijt in Europa. De hoofdzetel van ons bedrijf bevindt zich in Ronse (Oost-Vlaanderen, België). Hier bevindt zich ook de belangrijkste productievestiging van onze onderneming

Meer info over Associated Weavers

Vacatures/lesplaatsen:

Dankzij onze partnerships met toonaangevende bedrijven en een sterk expertennetwerk kunnen we je interessante projecten aanbieden. Zo bouw je een solide carrière op in jouw vakgebied. Of dat nu werktuigbouw, civiele bouw, elektronica, elektriciteit, industriële automatisering of procestechnologie is.

In ons kantoor in Merelbeke hebben een mechanical design center waarbij we projecten uitwerken (tekenwerk - ontwerpwerk, mechanisch, elektrisch en bouwkundig)
Als consultant (Ausy-iaan) werkt je vanuit onze mechanical desing center mee aan technische projecten of je werkt als consultant bij één van onze klanten.

Meer info over Ausy

Vacatures/lesplaatsen:

Bekina Boots ontwikkelt, produceert en commercialiseert veiligheidslaarzen gemaakt uit polyurethaan. Deze laarzen worden verkocht in verschillende sectoren (landbouw, voedingsindustrie, visserij, bouwsector). Onze laarzen worden geëxporteerd naar meer dan 40 landen wereldwijd.

Meer info over Bekina Boots

Vacatures/lesplaatsen:

Bexco staat voor maritieme en off-shore synthetische touwtoepassingen. Van kunststofgarens worden touwen vervaardigd. De eindproducten worden vanuit Hamme wereldwijd geleverd aan bedrijven onder meer actief in de zeevaart- , cruise- , baggering en olie-en gasindustrie.

Meer info over Bexco

Vacatures/lesplaatsen:

bpost is zo veel meer dan alleen brieven
bpost is in België de nummer één van de postoperatoren en de voornaamste universele dienstverlener.
2017 was een scharnierjaar voor bpost. De overname van Radial en de ingebruikname van ons nieuwe sorteercentrum Brussel X hebben gestalte gegeven aan onze ambitie om een toonaangevende speler te worden in de e-commerce logistiek. De nieuwe postwet biedt ons bovendien een modern en transparant regelgevend kader, hetgeen fundamenteel is voor de toekomst van de bedrijven die actief zijn in de postsector. Met deze wet werd ook de opdracht van universele dienstverlening aan bpost toevertrouwd voor een periode van vijf jaar.

Meer info over bpost

Vacatures/lesplaatsen:

Wij zijn een algemeen hout en bouwbedrijf.
Wij doen alles van grondwerken, metselwerken, buitenschrijnwerk, binnenschrijnwerk, maatwerk, ...

Meer info over bvba Roos hout en bouw

Vacatures/lesplaatsen:

Productie van sensoren voor de automobiel-, luchtvaartsector en de industrie

Meer info over C-MAC Electromag bvba

Vacatures/lesplaatsen:

Coor Service Management is een toonaangevend dienstverlenend bedrijf in Scandinavië met vestigingen in Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland, België, Hongarije, Estland en Polen. Coor België is gespecialiseerd in het voorzien van een totaalpakket aan diensten met als doel u een efficiënte, aantrekkelijke, veilige en geschikte werkomgeving aan te bieden.

Meer info over Coor Service Management

Vacatures/lesplaatsen:
logo weltlogo vokavlaamse overheid